OVER FYSIX FYSIOTHERAPIE

Ik ben Frouwke Zwagerman, eigenaresse van Fysix en al sinds 2006 fysiotherapeut met hard en ziel. Al voordat ik begon met mij studie als fysiotherapeut was mijn drijfveer om mensen op een efficiente manier te kunnen helpen. Dat betekend goed luisteren en doorvragen. Zo kan ik mensen helpen om weer zonder bewegingsbeperkingen of (minder) pijnklachten door het leven te gaan. Dit deed ik al 11 jaar lang als fysio bij een andere praktijk, maar nu sinds 2017 in mijn eigen praktijk in Klazienaveen.

Naast mijn eigen visie kan ik ook mijn specialisatie gebieden beter bedienen. Dit zijn hoofdpijnklachten en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, medical taping en ook dry needling. Allemaal verschillende technieken die ervoor zorgen dat ik mijn cliënten beter kan bijstaan. Voor de rest ben ik moeder van twee jongens en woon ik samen met mijn partner. Zo begrijp ik als geen ander dat als je klachten dit je belemmert in je leven. Ik hoop zo veel mogelijk mensen hierbij te kunnen helpen

Ik ben Frouwke Zwagerman en ik ben inmiddels 17 jaar fysiotherapeute.
En sinds 2017 eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Fysix.

Voordat ik Fysix opstartte was ik al 11 jaar werkzaam bij een andere praktijk in Klazienaveen. Als fysiotherapeut ben ik bekend op elk gebied van het menselijk bewegen, door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd op een aantal gebieden zoals hoofdpijnklachten, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap (geregistreerd volgens therapie van Cecile Rost. www.rosttherapy.com), medical tape bij vooral blessures en sinds kort ook dry-needling. Als fysiotherapeut heb ik de gezondheid van het menselijk bewegen hoog in het vaandel.

Wat maakt mijn praktijk uniek, en waarom zou u moeten kiezen voor mijn expertise.

Omdat ik als fysiotherapeut het bewegelijk welzijn, dus uw lichamelijke gezondheid hoog in het vaandel heb. Ik vind het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de patiënt die tegenover mij zit. En dat u als patiënt zich gehoord, goed begrepen en u zich op uw gemak voelt. Zodat we uw probleem goed in kaart kunnen brengen. Zodat ik u zo goed mogelijk kan begeleiden, adviseren en behandelen om zo uw klacht te verhelpen en u weer in balans komt.

Verder heb ik snelle mogelijkheden tot overleggen met andere disciplines, waardoor we uw lichamelijke gezondheid goed kunnen begeleiden. Mijn praktijk is  gevestigd in het centrum van Klazienaveen. Deze bevindt zich achter de versmarkt in de oude Tandarts praktijk.
Samenwerking met andere disciplines kan altijd tot stand worden gebracht.

 

frouwke-fysio